Contact information

Theodore Lowe, Ap #867-859 Sit Rd, Azusa New York

We are available 24/ 7. Call Now. (888) 456-2790 (121) 255-53333 example@domain.com

Creëren, aanpassen, optimaliseren en je eigen ontwerp meemaken met behulp van snelle prototypes van hoge kwaliteit en afwerking. Wij begrijpen als geen ander de kracht en effect van een goed werkende prototype en zijn cruciale effect op een project. Daarom hebben we de beste industriële CNC, SLA en FDM desktop machines in huis.

Waarom 3d printen
Snelheid en nauwkeurigheid, flexibiliteit en precisie tijdens je ontwerp traject of voor het namaken van onderdelen die niet meer te verkrijgen zijn op de markt.

Toepassingen 3d printen
3d printen kan je toepassen voor het maken van prototypes, kleinschalige productie, tooling, showmodellen, reparaties, fashion (ja! zelfs voor de fashionistas is het interessant) verschillende gietmethodes. 3d printen kan je bijna overal voor gebruiken en met onze materialen zijn de gamma van toepassingen nog breder.

Welke 3d print technologie
De meest voor de hand liggende technologieën zijn FDM en SLA printen. Beide technologieën hebben hun voor en nadelen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je weet welke van de twee je het beste kunt gebruiken voor welke opdracht. Bij ons kan je zeker zijn dat we voor een optimale keuze gaan. Aan de hand van je wensen en eisen kunnen we al heel gauw bepalen welke van de twee technologieën je het beste kunt kiezen.

3D printen is life
Absoluut NIET! We moeten niet romantiseren of overdrijven. 3D printen is een zeer interessante technologie die heel veel deuren open kan maken, maar het is bij lange na niet de enige of altijd de beste keuze als het gaat om Rapid prototyping en/of Rapid manufacturing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish
Verified by MonsterInsights